Aito amerikkalainen barbeque perustuu matalaan lämpötilaan, pitkään kypsennysaikaan ja epäsuoraan grillaukseen. Meillä tammisavulla, liha kypsyy hitaasti miedossa lämmössä -sitähän se smoukkaus eli Amerikan etelästä kumpuava BBQ juuri on; ”low and slow”. Tähän tarkoitukseen olemme valmistaneet suomen maisemiin sopeutuvan suomalaisen puisen Barbeque-Smokehousen.

Raaka-aineet hankimme tarkoin valituista lihatukuista, joista saamme tuoretta ja laadukasta smoukkaus lihaa.

 

BBQ-lihat

 

 

Porsas

- Iberico baby back ribs

- Porsaan spare ribs St`Louis style

- Porsaan ribs rustoilla

- Big mama`s spare ribs

- Porsaan baby back ribs

- Englantilaista porsaankylkeä Dingley

- Englantilaista pekonia Dingley

- Dingley Dell ulkofile makurasvalla

- Porsaan lapaa

- Porsaan niskaa

 

Nauta

-Black Angus brisket

-Black Angus maminha

-Black Angus picanha

-Black Angus etuselkä

-Black Angus boneless ribs

-Black Angus Skirtsteak

-Black Angus sisäpaisti

-Black Angus tomahawk steak

-Vasikan kare


 sekä tiettyjä kausituotteita esim. pääsiäiseen kuuluvat karitsan ja lampaan lihat.