Aito amerikkalainen barbeque perustuu matalaan lämpötilaan, pitkään kypsennysaikaan ja epäsuoraan grillaukseen. Meillä tammisavulla, liha kypsyy hitaasti miedossa lämmössä -sitähän se smoukkaus eli Amerikan etelästä kumpuava BBQ juuri on; ”low and slow”. Tähän tarkoitukseen olemme valmistaneet suomen maisemiin sopeutuvan suomalaisen puisen Barbeque-Smokehousen.
Raaka-aineet hankimme tarkoin valituista lihatukuista, joista saamme tuoretta ja laadukasta smoukkaus lihaa.
BBQ-lihat
Porsas
- Iberico baby back ribs
- Porsaan spare ribs St`Louis style
- Porsaan ribs rustoilla
- Big mama`s spare ribs
- Porsaan baby back ribs
- Englantilaista porsaankylkeä Dingley
- Englantilaista pekonia Dingley
- Dingley Dell ulkofile makurasvalla
- Porsaan lapaa
- Porsaan niskaa
Nauta
-Black Angus brisket
-Black Angus maminha
-Black Angus picanha
-Black Angus etuselkä
-Black Angus boneless ribs
-Black Angus Skirtsteak
-Black Angus sisäpaisti
-Black Angus tomahawk steak
-Vasikan kare
sekä tiettyjä kausituotteita esim. pääsiäiseen kuuluvat karitsan ja lampaan lihat.